Госпітальна педіатрія. Диференційна діагностика найбільш поширених захворювань системи кровообігу у дітей. Невідкладна допомога при основних невідкладних станах - Леженко, Геннадій Олександрович; Резніченко, Юрій Григорович; Пашкова, Олена Єгорівна; Гиря, Олена Максимівна; Компанієць, Володимир Михайлович; Врублевська, Світлана Володимирівна; Гладун, Катерина Валеріївна; Каменщик, Андрій Володимирович; Лебединець, Олександра Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Матеріали, що приведені у методичних розробках, являють собою керівництво по проведенню практичних занять з госпітальної педіатрії зі студентами 6 курсу медичного факультету, що навчаються за фахом лікувальна справа та лікар загальної практики. Ураховуючи прогресивний розвиток педіатрії, зміни вимог до спеціалістів, дані методичні розробки з часом неповністю будуть відповідати педагогічним та професійним потребам, тому вони будуть вдосконалюватися та доповнюватися.