Одонтофобічні реакції у дітей із різним рівнем психічного здоров’я: класифікація та клінічне наповнення - Чугунов, Вадим Віталійович; Дац, Валерія Валеріївна; Скрипник, А. С.; Чугунов, В. В.; Дац, В. В.; Chugunov, V. V.; Dats, V. V.; Skrypnyk, A. S. (Харків : [б. в.], 2019)
На основі результатів аналізу етостоматологічних корелятів було сформовано типологію та описано клінічне наповнення одонтофобічних реакцій у дітей із різним рівнем психічного здоров’я, а також розраховано їх частоту. На основе результатов анализа этостоматологических коррелятов была сформирована типология и описано клиническое наполнение одонтофобических реакций у детей с разным уровнем психического здоровья, а также рассчитана частота их встречаемости. According to the analysis of ethostomatological correlates, the clinical filling of odontophobic reactions in children with different levels of mental health was described, their typology was developed, and the frequency of their occurrence was calculated.
Одонтофобические реакции у детей с разным уровнем психического здоровья: классификация и клиническое наполнение
Odontophobic reactions in children with different level of mental health: classification and clinical filling
Keywords: одонтофобічні реакції; аутизм; олігофренія; синдром дефіциту уваги і гіперактивності; етологія; одонтофобические реакции; олигофрения; синдром дефицита внимания и гиперактивности; этология; odontophobic reactions; autism; oligophrenia; attention-deficit/hyperactivity disorder; ethology