Терапевтичні вправи. Тема 8. Терапевтичні вправи при недостатності кровообігу, атеросклерозі, варикозному розширені вен : [метод. рек. для самостійної роботи] - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Черненко, Олена Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України для оволодіння теоретичними та практичними знаннями й навичками з навчальної дисципліни "Терапевтичні вправи", які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм, в рамках підготовки до практичних занять та кращого засвоєння навчального матеріалу.