Клініко-лабораторна характеристика хворих на хронічний гепатит В без цирозу печінки в динаміці спостереження при визначенні тактики лікування - Хелемендик, Анастасія Борисівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (My University, 2018)
проаналізувано перебіг ХГВ у хворих без цирозу печінки при визначенні необхідності призначення противірусного лікування
Keywords: хронічний гепатит В; цироз печінки; противірусне лікування