Фізіологія людини : [практикум] - Кущ, Оксана Георгіївна; Морозова, Оксана Валентинівна; Жернова, Наталія Петрівна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Омельянчик, Володимир Миколайович; Степанова, Надія Володимирівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Кучковський, Олег Миколайович; Путілін, Денис Анатолійович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Чернова, Юлія Володимирівна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум складено відповідно до робочої програми з фізіології для вищих медичних навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації для підготовки бакалавра напряму 1201 «Медицина» спеціальності 6.120102 «Технології медичної діагностики та лікування» затвердженим наказом МОЗ України № 539 від 08.07.2010 р. (доповнення до наказу МОЗ України № 749 від 19.10.2009 р.) за навчальним планом, що розроблений за принципами (ЕСТS) і затвердженим наказом МОЗ України від 31.01.2005 р. Практикум розроблено для проведення практичних занять та орієнтовано на вивчення курсу нормальної фізіології протягом ІІІ семестру 2-го року навчання.