Виробнича практика з фармацевтичного аналізу (Модуль 1, X семестр) - Черковська, Людмила Григорівна; Кучеренко, Людмила Іванівна; Авраменко, Микола Олександрович; Власенко, А. Ф.; Шабельник, Костянтин Петрович; Кривошей, Оксана Вікторівна; Скорина, Дмитро Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчальний посібник включає оновлений список тем курсових робіт, приклади тестових завдань для складання студентами модульного контролю.