Деякі аспекти реабілітації пацієнтів з торакалгічним синдромом, обумовленим дегенеративно-дистрофічною патологією хребта - Алипова, Олена Євгенівна; Марамуха, Є. І. (My University, 2022)
Мета роботи: Оцінити ефективність оптимізованих реабілітаційно-лікувальних комплексів у пацієнтів з ТС, обумовленим ДДПХ, для різних реабілітаційних періодів.
Keywords: тези доповідей