Синтез, фізико-хімічні властивості 2-(4-r-5-(тіофен-2-іл)-4н-1,2,4-тріазол-3-ілтіо) ацетатних кислот та їх солей - Саліонов, Володимир Олександрович; Панасенко, Олександр Іванович; Книш, Євгеній Григорович; Салионов, В. А.; Панасенко, А. И.; Кныш, Е. Г.; Salionov, V. A.; Panasenko, A. I.; Knysh, E. G. (My University, 2012)
Синтезовані 2-(4-R-5-(тіофен-2-іл)-4Н-1,2,4-тріазол-3-ілтіо) ацетатні кислоти з яких отримано ряд солей із неорганічними та органічними основами, структура яких підтверджена ІЧ-спектроскопією, ПМР-спектрометрією, елементним аналізом, а їх індивідуальність – методом тонкошарової хроматографії. Синтезирован ряд 2-(4-R-5-(тиофен-2-ил)-4Н-1,2,4-триазол-3-илтио)уксусных кислот из которых получено ряд солей с неорганическими и органическими основаниями, структура которых подтверждена элементным анализом, ИК-спектроскопией, ПМР-спектрометрией, а их индивидуальность – методом тонкослойной хроматографии. A series of 2-(4-R-5-(thiophen-2-yl)-4H-1,2,4-triazol-3-ylthio)acetic acids of which received a number of salts with inorganic and organic bases, whose structure is confirmed by elemental analysis, IR spectroscopy, PMR spectrometry, and their individuality - by thin layer chromatography.
Синтез и физико-химические свойства 2-(4-r-5-(тиофен-2-ил)-4н-1,2,4-триазол-3-илтио)уксусных кислот и их солей
Synthesis and physicochemical properties of 2-(4-r-5-(thiophen-2-yl)-4h-1,2,4-triazol-3-ylthio)acetic acids and their salts
Keywords: 1,2,4-тріазол; тіофен; сіль; ІЧ-спектроскопія; 1,2,4-триазол; тиофен; соль; ИК- спектроскопия; 1,2,4-triazole; thiophene; salt; IR-spectroscopy