Українська мова. Аудіювання лекцій за фахом з використанням мультимедійних презентацій : методичний посібник для викладачів, які викладають слухачам-іноземним громадянам довузівського етапу підготовки - Гринь, Юлія Валеріївна; Манаева, Галина Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Методичний посібник з аудіювання лекцій за фахом з використанням мультимедійних презентацій є частиною комплексу навчально-методичних матеріалів з української мови для іноземних громадян довузівського етапу навчання. У посібнику розроблена та подана чітка схема проведення лекцій з використанням мультимедійних презентацій. Рекомендуються для викладачів, які працюють з іноземцями на довузівському етапі навчання мовних кафедр нефілологічних ЗВО та центрів підготовки іноземних громадян.
Keywords: українська мова як іноземна; навчальні лекції