Іризин, як маркер розвитку діабетичної остеоартропатії у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу - Сивогривова, Катерина Богданівна (My University, 2025)
Мета. Дослідити вміст іризину у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу, в залежності від тривалості захворювання та встановити його роль в розвитку діабетичної остеоартропатії.
Keywords: тези доповідей