Деякі аспекти вивчення ролі ділового спілкування під час інтернатури - Райкова, Тетяна Семенівна (My University, 2021)
Однією з найважливіших умов успішності керівника є його комунікативна компетентність, яка визначається тим, як він вміє приваблювати до себе інших людей, викликати у них симпатію; зацікавлювати їх своєчасною і корисною інформацією; аргументовано переконувати у важливості тих чи інших дій; впливати на інших з метою спрямування їхніх зусиль на виконання поставленої мети, завойовувати та підтримувати своїми діями довіру [1]. Всі ці риси успішного менеджера повинні бути притаманні спеціалістам фармації, які після закінчення інтернатури і вторинної спеціалізації мають можливість займати керівні посади. Для отримання системних знань зі специфіки ділового спілкування в освітній професійній програмі інтернатури передбачені теми з дисципліни «Елементи практичної психології», а саме: «Ділові відносини в фармації».