Трансгуманізм та моральне удосконалення: взаємозв'язок та виклики - Моргунцов, В. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Трансгуманізм – це філософський напрям, який акцентує на технологічному вдосконаленні людського організму та інтелекту. Однією з його ключових мет є покращення фізичних та когнітивних можливостей шляхом використання новітніх технологій, таких як генетичні модифікації та імплантації. У цьому контексті виникає необхідність обговорення етичних аспектів трансгуманізму, зокрема його впливу на моральне удосконалення.