Реконструкція лівого передсердя із застосуванням гетеротрансплантата після хірургічного видалення безсимтомної гігантської міксоми серця: клінічний випадок - Будагов, Расім Ільгамович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – висвітлення випадку безсимптомного перебігу міксоми серця та продемонструвати досвід пластичної реконструкції лівого передсердя із застосуванням ксенотрансплантата після резекції пухлини великих розмірів.
Keywords: тези доповідей