Аналіз професійного стажу слухачів лекції з проблем ендодонтії - Смірнова, Ірина Віталіївна; Пахолов, Б. В. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Актуальність: професія стоматолога потребує постійного розширення знань і вдосконалення мануальних навичок, що пов’язано зі стрімким розвитком стоматологічних технологій і удосконалення існуючих методик. Стоматологічні ВУЗи дають випускникам базову стоматологічну освіту, поповнювати яку, кожен лікар повинен самостійно. Існують різноманітні форми післядипломної освіти, серед яких є і на комерційній основі, серед яких є лекції та майстер-класи. Мета дослідження: дослідити склад лікарів-стоматологів, які відвідали лекцію по ендодонтичній тематиці – одному з найважливіших розділів терапевтичної стоматології. Методи дослідження: проведено анонімне анкетування серед слухачів лекції на тему: «Інструментальна обробка кореневих каналів зубів різного ступеня складності», яка пройшла 30 квітня цього року і була організована ТОВ «Дентал депо».
Keywords: тези доповідей