Рівень нітротирозину в крові хворих на коронавірусну хворобу (COVID-19) з різним перебігом хвороби - Кулєш, І. О.; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Харків : ХНМУ, 2023)
Мета роботи – дослідити рівень нітротирозину в сироватці крові хворих на коронавірусну хворобу (COVID-19) залежно від перебігу хвороби.