Анатомічний музей як засіб професійної орієнтації молоді - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Зінич, Олена Леонідівна; Богданов, Павло Валерійович (ТДМУ: Укрмедкнига, 2017)
В сучасному суспільстві проблема професійної орієнтації молоді набуває все більшої актуальності. Одним з важливіших напрямів педагогічної діяльності повинно бути формування у молоді прагнення до самостійного зваженого вибору своєї майбутньої професії.