Внутрішня медицина з оцінкою результатів досліджень : зб. тест. завдань для підготовки студ. ІІI курсу мед. ф-ту спец.«Технології медичної діагностики та лікування» - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна; Коновалова, Марія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Збірник тестових завдань для підготовки до підсумкового контролю знань студентів складений згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини», спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами 3 курсу медичного факультету, під час підготовки до іспитів.