Синтез та фізико-хімічні властивості 3-бензил-8-етилксантин-7-іл ацетатних кислот та їх функціональних похідних - Калітенко, Д. Є. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою даної роботи була розробка синтетичних методик одержання 3-бензил-8-етилксантин-7-іл ацетатної кислот та їх певних функціональних похідних.
Keywords: тези доповідей