Викладання правових аспектів професійної діяльності провізорів-косметологів студентам зі спеціальності "Технологія парфумерно-косметичних засобів" у Запорізькому державному медичному університеті - Алєксєєва, Ірина Миколаївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Демченко, Вікторія Олександрівна; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено досвід викладання правових аспектів професійної діяльності провізорів-косметологів студентам фармацевтичного факультету зі спеціальності «Технологія парфумерно-косметичних засобів» у Запорізькому державному медичному університеті. Освящен опыт преподавания правовых аспектов профессиональной деятельности провизоров-косметологов студентам фармацевтического факультета по специальности «Технология парфюмерно-косметических средств» в Запорожском государственном медицинском университете. The article reflects the experience of teaching the legal aspects of professional activities of pharmacists-cosmetologists to the students of Pharmaceutical Faculty, specialty «Technology of perfumery and cosmetics» in Zaporozhye State Medical University.
Keywords: право; фармацевтичне законодавство; провізор-косметолог; право; фармацевтическое законодательство; провизор-косметолог; law; pharmaceutical law; chemist-cosmetologist