5-(4-нітро-, (4-метокси), (3,4,5-триметокси)феніл)-4-аміно(Н)-3-тіо-1,2,4-триазоли, що проявляють антиоксидантну активність - Каплаушенко, Андрій Григорович; Лук'янчук, Віктор Дмитрович; Щербак, Марина Олексіївна; Самелюк, Юрій Геннадійович; Каплаушенко, А. Г.; Лукьянчук, В. Д.; Щербак, М. А.; Самелюк, Ю. Г.; Kaplaushenko, A. H.; Lukianchuk, V. D.; Shcherbak, M. O.; Sameliuk, Y. H. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Корисна модель належить фармації, медицини та ветеринарії, та може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу і застосованою для фармакокорекції станів, що викликані наявністю вільних радикалів, які приводять до росту пухлин, а також ішемічної хвороби серця, цукрового діабету, ожиріння, тощо.
5-(4-nitro-, (4-methoxy), (3,4,5-trimethoxy)phenyl)-4-amino(H)-3-thio-1,2,4-triazoles exhibiting antioxidant activity
5-(4-нитро-, (4-метокси), (3,4,5-триметокси)фенил)-4-амино(Н)-3-тио-1,2,4-триазолы, проявляющие антиоксидантную активность
Keywords: патенти; винахід