Опыт применения современных информационных ресурсов в преподавании биофизики студентам заочной формы обучения - Иванченко, Е. З.; Денисенко, О. Н.; Мельникова, О. З.; Михина, И. И.; Портная, Е. А.; Пряхин, О. Р.; Сливко, Э. И.; Іванченко, Олена Зенонівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Міхіна, Ірина Ігорівна; Портна, Олена Олексіївна; Пряхін, Олег Романович; et al. (ЗДМУ, 2013)
Представлен опыт применения современных информационных ресурсов для повышения эффективности преподавания биофизики путем создания на их основе компьютерных презентаций лекций. Наведено досвід використання сучасних інформаційних ресурсів для підвищення ефективності викладання біофізики шляхом створення на їх основі комп’ютерних презентацій лекцій. Experience of application of modern information resources for increase of the effi ciency of biophysics teaching by creation on their basis computer presentations of lectures.
Досвід використання сучасних інформаційних ресурсів у викладанні біофизики студентам заочної форми навчання
Experience of modern informational resources application in biophysics teaching to correspondence students
Keywords: биофизика; информационные технологии; компьютерные презентации; біофізика; інформаційні технології; комп’ютерні презентації; biophysics; distant learning; information technologies