Клінічна характеристика ускладнень кору в дорослих - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Кулєш, І. О.; Фірюліна, О. М.; Рябоконь, Юрій Юрійович (My University, 2018)
За даними Обласної інфекційної клінічної лікарні м. Запоріжжя проаналізовані ускладнення кору у дорослих.
Keywords: Кір; гострий бронхіт; пневмонія; гепатит; ентеріт; цикліт; тези