Особливості енергообміну в живих організмах - Александрова, Катерина Вячеславівна; Романенко, Микола Іванович; Макоїд, Ольга Борисівна; Шкода, Олександр Станіславович; Черчесова, Олександра Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
навчально-методичний посібник для студентів фармацевтичного факультету спеціальність: 7.12020101 - «Фармація» 7.12020104 - «Технології парфумерно-косметичних засобів»
Keywords: энергетический обмен; energy metabolism; обмен веществ; metabolism