Образ тіла, самооцінка та ризик порушень харчової поведінки у молодих жінок у відпустці по догляду за дитиною - Тимофєєва, О. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: уточнити ризик порушень харчової поведінки у зв'язку з особливостями образу тіла та самооцінкою молодих жінок у перші три роки після народження дитини (у відпустці по догляду за дитиною).
Keywords: тези доповідей