Нові можливості направленої імунологічної корекції на прикладі ендогенних імуномодуляторів - Білай, Іван Михайлович; Білай, Н. М.; Демченко, Валерій Олегович; Красько, Микола Петрович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Наведено нові дані щодо застосування ендогенних імуномодуляторів широкого спектра дії в експериментальній і клінічній медицині. Представлены новые данные относительно применения эндогенных иммуномодуляторов широкого спектра действия в экспериментальной и клинической медицине. This literature review presents new data on the application of broad-spectrum endogenous immunomodulators in experimental and clinical medicine.
Keywords: ендогенні імуномодулятори; імунологічна корекція; эндогенные иммуномодуляторы; иммунологическая корекция; endogenous immunomodulators; immunological correction