Методологія впровадження системи післядипломної підготовки провізорів на основі технологій дистанційного навчання - Рижов, Олексій Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
В монографії запропановано методологію впровадження та застосування розподілених адаптивних систем дистанційного навчання на основі інформаційно-комунікаційних технологій в системі післядипломної освіти провізорів, організаційні засади щодо системної побудови багаторівневої структури інформаційно-освітнього комплексу вищого навчального медичного (фармацевтичного) закладу.