Фізіологічні основи фізичної реабілітації при порушеннях дихальної функції - Бондарева, С. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: Провести огляд сучасних засобів фізичної реабілітації пацієнтів із порушеннями функції зовнішнього дихання, базуючись на аналізі їхнього фізіологічного стану та змін у параметрах респіраторної системи.
Keywords: тези доповідей