Проблеми організації самостійної роботи студентів вищих медичних навчальних закладів - Шевченко, Анатолій Іванович; Сидоренко, Олександр Михайлович; Колеснік, Олексій Петрович; Шевченко, А. И.; Сидоренко, А. М.; Колесник, А. П.; Shevchenko, A. I.; Sidorenko, О. М.; Kolesnik, О. Р. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
Стаття розкриває специфіку самостійної роботи студентів вищих медичних навчальних закладів. Наголошується на необхідності керування цією формою позааудиторної організації навчального процесу. Статья раскрывав і специфику самостоятельной работы студентов высших медицинских учебных заведений. Сделан акцент на необходимости управления этой формой внеаудиторной организации учебного процесса. The article deals with the specific of high medical schools students' independent work. An accent is done on the necessity of management of this form of extracurricular organization of educational process.
Проблемы организации самостоятельной работы студентов высших медицинских учебных заведений
Organization's problems of high medical schools students' independent work
Keywords: самостійна робота; навчальний процес; засвоєння навчального матеріалу; навчальні дії; самостоятельная работа; учебный процесс; усвоение учебного материала; учебные действия; students' independent work; educational process; learning of educational material; educational actions