Досвід організації дистанційних іспитів у ЗДМУ з використанням сервісу MS FORMS - Рижов, Олексій Анатолійович; Андросов, Олексій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Введання карантину з COVID-19 у березні 2020 р. різко змінила формат організації навчального процесу у Запорізькому державному медичному університету. Самоізоляція, дистанційне навчання, обмежувальні заходи - все це стало новою реальністю. На тлі цих подій змінюється і роль інформаційних технології в освітньому процесі.
Keywords: дистанційна атестація; модератор; форма MS Teams