Обґрунтування методики дослідження змісту поняття лояльності фармацевтичного фахівця - Молодожонова, О. О.; Бушуєва, Інна Володимирівна; Суховой, Григорій Пилипович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Аналіз закордонних та вітчизняних досліджень, у яких описано показники, які так чи інакше формують лояльність працівників показав, що до таких відносять близько дванадцяти основних чинників. Окремі дослідники відзначають ще такі стимули як надання частини економічного ефекту, визнання, усна подяка керівника в присутності колег, можливість прямого спілкування з вищим керівництвом, оплата медичних послуг, гарантія збереження робочого місця, медичне та соціальне страхування, підвищення кваліфікації робітників, корпоративне харчування, гнучкий графік роботи, допомога у виплаті кредитів, партнерські відносини, згуртований колектив.
Keywords: тези