Застосування фізичної терапії при протрузії міжхребцевих дисків шийного відділу хребта у підлітків і людей молодого віку - Прохорова, А. О. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити ефективність програми фізичної терапії при протрузіях міжхребцевих дисків шийного відділу хребта.
Keywords: тези доповідей