Синтез та вивчення фізико-хімічних властивостей ((5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)(ацетатних, пропанових, бензойних) кислот - Довбня, Дмитро Віталійович; Каплаушенко, Андрій Григорович (Х. : Вид-во НФаУ, 2022)
Мета дослідження. Метою роботи є синтез ((5-(2,4-, 3,4-диметоксифеніл)-3Н-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)(ацетатних, пропанових, бензойних) кислот, підтвердження будови синтезованих сполук фізико-хімічними методами аналізу.
Keywords: тези доповідей