Вплив антагоніста IL-1b (РАІЛ) на показники оксидативного стресу у щурів з експериментальним пародонтозом - Дмитрієва, О. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи: провести первинну оцінку терапевтичної дії гелю РАІЛ в умовах експериментального хронічного генералізованого пародонтиту. Експериментальну модель хронічного генералізованого пародонтиту (ХГП) відтворюють протягом 8 тижнів за допомогою перекисної кальцій-дефіцитної дієти у щурів лінії Вістар масо1 260-280 гр.
Keywords: тези доповідей