Вивчення стану серцево-судинної системи у дітей на фоні внутрішньоутробних інфекцій в динаміці захворювання - Резніченко, Юрій Григорович; Лебединець, Олександра Миколаївна; Хацко, Оксана Сергіївна; Кириченко, Олена Іванівна (My University, 2016)
Отримані дані свідчать про доцільність проведення добового моніторування ЕКГ за Холтером в динаміці захворювання у дітей з внутрішньоутробними інфекціями з метою раннього виявлення порушень ритму, провідності й реполяризації, оцінки загальної потужності спектру, індексу централізації і стрес-індексу Баєвського як прогностичних показників функціонування серцево-судинної системи з метою своєчасної індивідуальної корекції виявлених порушень та здійснення диспансерного спостереження.
Актуальні проблеми педіатрії : матеріали XIII з’їзду педіатрів України (11-13 жовтня 2016 р., м. Київ)
Keywords: кардити; внутрішньоутробні інфекції; діти; тези