ТБ/ВІЛ: діагностика, лікування, профілактика - Шальмін, Олександр Самуілович; Разнатовська, Олена Миколаївна; Растворов, Олександр Анатолійович; Гріцова, Н. А. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Навчальний посібник складено згідно з Робочою програмою з фтизіатрії для студентів ВНМЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Навчальний посібник призначений для студентів, лікарів-інтернів, лікарів фтизіатрів, інфекціоністів та інших спеціальностей, діяльність яких пов’язана з проблемами ко-інфекції.