Вплив засобів фізичної терапії на відновлення пацієнтів із грижею поперекового відділу хребта - Шаповалова, Ірина Володимирівна; Кармазь, М. (My University, 2023)
Мета дослідження: дослідити ефективність програми фізичної терапії при грижах поперекового відділу хребта.
Keywords: тези доповідей