Вплив антигенної стимуляції на мікроциркуляторне русло сечового міхура щурів - Хитрик, Аліна Йосипівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
За допомогою анатомічного, гістологічного, гістохімічного, імуногістохімічного, електронномікроскопічного методів, було проведено дослідження мікроциркуляторного русла сполучної тканини сечових міхурів щурів в період постнатального онтогенезу, які зазнали антигенної стимуляції внутрішньоутробно внутрішньоплідно [1,2]. Дослідження було побудовано на порівняльній характеристиці експериментальної, інтактної і контрольної груп тварин [3].