Якість життя пацієнтів, які перенесли тромбоз глибоких вен - Павличенко, Віктор Дмитрович; Гребенюк, А. А.; Науменко, Є. О.; Перцов, Іван Володимирович; Никоненко, Андрій Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. Тромбоз глибоких вен нижніх кінцівок – захворювання, яке супроводжується ускладненнями, котрі можуть привести до інвалідизації пацієнта та летального кінця. Профілактика та вибір тактики лікування пацієнта з тромбозом глибоких вен нижніх кінцівок до теперішнього часу є актуальною проблемою хірургії.
Keywords: тези доповідей