Українська мова як іноземна. Збірник тестових завдань до тем для поточного та підсумкового контролю «Лексика. Граматика» для студентів-іноземних громадян I-ІІ курсів спеціальності 222 «Медицина» з англійською мовою навчання - Кравченко, Юлія Володимирівна; Гнатенко, Світлана Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Збірник тестових завдань до тем для поточного та підсумкового контролю «Лексика. Граматика» – це складник навчального матеріалу з дисципліни «Українська мова як іноземна» «Морфолого-синтаксичний курс» матеріал якого цілком відповідає змістові підручників «Українська мова від А до Я» та «Морфолого-синтаксичний курс». Укладений матеріал дає можливість проконтролювати рівень отриманих мовних навичок і вмінь із вивчених тем іноземними студентами І-ІІ курсів спеціальності 222 «Медицина» з дисципліни «Українська мова як іноземна» англомовної форми навчання.