Інтенсивна терапія пароксизмальної симпатичної гіперактивності у пацієнтів з тяжкими черепно-мозковими травмами - Кузьмічова, К. А. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: провести теоретичний аналіз світових та вітчизняних наукових досліджень з питання ведення пацієнтів з пароксизмальною симпатичною гіперактивністю після тяжких ЧМТ.
Keywords: тези доповідей