Оцінка впливу комбінованого лікування на рівні біомаркерів кісткового та судинного ремоделювання у жінок з ішемічною хворобою серця та постменопаузальним остеопорозом - Стецюк, Ірина Олегівна (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020)
Мета роботи. Оцінити вплив базисного лікування з включенням натрію алендроната та L-аргініну гідрохлориду на рівні біомаркерів кісткового та судинного ремоделювання у жінок з ІХС та ПМОП
Keywords: тези доповідей