Використання латинізмів в англійській медичній літературі - Холод, А. І. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження – проаналізувати основні форми латинізмів в англійській медичній мові. Дослідження проводились на основі наукових статей з анатомії, терапії й хірургії.
Keywords: тези доповідей