Спадковий ангіонабряк: акценти для лікарів через клінічні кейси пацієнтів - Ярцева, Дар'я Олександрівна; Недельська, Світлана Миколаївна (My University, 2025)
Мета дослідження. Продемонструвати клінічні особливості перебігу спадкового ангіоневротичного набряку, що не реагує на стандартну терапію, та акцентувати увагу на підходах до його діагностики.
Keywords: тези доповідей