Вікові особливості субепітеліальної зони лімфоепітеліальних вузликів слизової оболонки червоподібного відростку людини в грудному віці - Таврог, Маріанна Львівна; Сирцов, Вадим Кирилович; Зідрашко, Галина Анатоліївна (ОНМУ, 2019)
Обґрунтування: З’ясування ролі червоподібного відростку грає важливу роль не тільки в розумінні причини захворювання травної системи, але і в їх профілактиці. Мета. Комплексне гістологічне, гістохімічне і імуногістохімічне вивчення лімфоепітеліальних структур червоподібного відростка людини в грудному періоді.
Keywords: тези доповідей