Побічні реакції серцево-судинних засобів - Чекман, І. С.; Вікторов, О. П.; Горчакова, Н. О.; Бєленічев, Ігор Федорович; Мазур, Іван Антонович; Журавльова, Л. В.; Загородний, М. І.; Кучеренко, Людмила Іванівна; Матвєєва, О. В.; Логвинова, І. О.; Яйченя, В. П.; Савченко, Н. В.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2016)
В посібнику узагальнені дані, що торкаються побічних реакцій серцево-судинних засобів. Автори детально описують основи раціональної фармакотерапії, аналізують причини, які сприяють виникненню побічних реакцій. Розглядається класифікація серцево-судинних засобів згідно рекомендацій ВООЗ, а також прояви побічних реакцій даної групи препаратів, міри по попередженню таких реакцій. Посібник рекомендується для студентів та інтернів медичного і фармацевтичного факультетів. Посібник може бути корисним для лікарів і провізорів.