Шляхи оптимізації лекційного процесу в ЗДМУ очима лекторів - Іванько, Олег Григорович; Скрипникова, Яніна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Зараз неможливо уявити собі вищу освіту без лекцій. Ця форма передачі знань досвідченими науковцями студентам та колегам витримала випробування в декілька століть. Але сучасний розвитком новітніх технологій вимагає певних змін і в цьому академічному процесі.
Keywords: університет; лекція; ефективність; соціологічне опитування