Особливості використання засобів фізичної терапії при порушеннях опорно - рухового апарату дітей шкільного віку, які займаються футболом - Буша, А. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета: визначити переваги засобів фізичної терапії, зокрема масажу та терапевтичних вправ, при захворюваннях опорно-рухового апарату для дітей, які займаються футболом, при застосуванні їх у якості самостійних методів реабілітації та/або у складі комплексної терапії.
Keywords: тези доповідей