Дистанційна освіта: переваги та недоліки - Гроссу, Наталія Валентинівна (Stuttgart : Europäische Wissenschaftsplattform, 2020)
Україна вступила в стадію розвитку інформаційного суспільства, що обумовило структурні зміни у вищій освіті. Поряд з традиційними формами, дистанційне навчання стало частиною освітнього процесу. Якщо перевагам, що зумовлені впровадженням дистанційного навчання приділяється достатня увага, то проблема недоліків досліджена неповною мірою. Мета дослідження – порівняти дистанційну форму навчання з традиційною, виявити переваги та недоліки дистанційної форми навчання.
Keywords: дистанційна освіта; традиційна освіта