Фізична терапія : зб. тест. завдань для підготовки до інтегрованого тестового іспиту КРОК 2 здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 227 Терапія та реабілітація - Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Сокирко, Олексій Сергійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Видання призначено для підготовка здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 227 Терапія та реабілітація, спеціалізації 227.01 Фізична терапія до інтегрованого тестового іспиту КРОК 2. Збірник тестових завдань відповідає запропонованій базі розміщеній на Освітньому модулі та містить варіанти правильних відповідей.