Застосування дисанціного навчання у вищих навчальних закладах - Воденнікова, О. С.; Воденнікова, Лариса Володимирівна; Гайдук, Лідія Прокопівна (Софія : Бял ГРАД-БГ, 2020)
Дистанційне навчання дозволяє отримати онлайн-освіту у своїй країни або за кордоном.Визначено доцільнвсть застосування електронного навчання студентів в системі MOODLE у вищих навчальних закладах.
Keywords: дистанційне навчання; система MOODLE; традиційне навчання; змішана форма навчання